10 tecken på att din kvinna har Borderline


Du kanske tror att det är något du skulle märka omedelbart. Du tror att du kan se den röda nyansen av galenskap i hennes ögon, hakkorset som är tatuerat i pannan eller att hon insisterar på att diskutera seriemördare över middagen. Men nej så enkelt kommer du inte komma undan! Borderlinepersonligheter kan vara extremt charmiga och vara som en prinsessa när du träffar henne i början. Så om du inte känner till tecknen, skulle du förmodligen bli indragen i hennes liv och inte veta vem hon är innan du helt indragen och det troligen är för sent.

Här är 10 tecken du bör vara uppmärksam på för att snabbt identifiera någon med Borderline.

1. Smicker som du aldrig har hört det förut. Borderlinemänniskor rör sig extremt snabbt. Vid den första daten så kommer hon förmodligen att berätta att du är fantastisk manlig, otroligt intelligent , snygg och trygg att vara med. Hon kommer att spela in i varje fantasi och osäkerhet du har. Om du tror att du är fet, kommer hon att berätta hur mycket hon älskar din manliga kropp. Om du tror att du är blyg, kommer hon att skratta åt varje lama försök på ett skämt och berätta att du borde ha varit en komiker. Detta kallas för “kärleksbombning.” Det är den fasen där hon får dig att fastna för henne och bli hooked. En fas som du kommer att minnas som något fantastiskt och som du likt en knarkare -som jagar sitt knark- kommer att jaga i framtiden för att få uppleva igen.

2. Hon är precis som du. Borderlinepersonligheter kommer att försöka övertyga dig om att ni är soulmates. Hon älskar alla saker du älskar och du har alla samma intressen som hon. Om du hade en jobbig barndom kommer hon att säga något som: “Vi båda hade det jobbigt och därför förstår vi varandra.” Om det finns en udda bok du älskar, kommer hon att se till att hon också älskar den. Vad hon gör nu kallas för”spegling”. Hon har ingen riktig identitet, så hon suger istället upp din och speglar den tillbaka till dig.

3. Medlidande-leken. Var försiktig med vad en Bordelinekvinna säger de första dagarna om hennes exs och andra människor i sitt liv. Är hennes ex pojkvän eller man galen och förföljer henne? Gjorde en annan pojkvän henne barskrapad? Är hennes mamma kontrollerande och hemsk? Verkar hon som om hon har haft en tuff tid med människor som alltid utnyttjar och överger henne? Vad hon säger om de andra människorna i hennes liv är exakt det som hon kommer att säga om dig någon gång i framtiden, så lyssna noggrant.

4. Sjukdomar och skador. Borderlinekvinnor älskar medlidande, så lyssna på hur många sjukdomar och skador hon har haft tidigare. Har hon mirakulöst lyckats att övervinna cancer men att det kan komma tillbaka när som helst? Bryter hon sin fot på er andra date och hon måste ställa in? (Men konstigt nog kan hon träffas på en tredje date?) Förlorade hon sin första man i en olycka och som lämnade honom med hjärntrauma (men hon pratar ändå bra och verkar bra)? Försök att kolla in hennes berättelser – ring sjukhus om du behöver – men bli inte förvånad om hon har en ursäkt för varför du inte kan hitta några register över några av hennes åkommor.

5. Bra sex. Alla vill ha bra sex, men de som har varit med en Borderlinekvinna säger ofta att det är det bästa de någonsin har upplevt. En kvinna med Borderline gör sitt yttersta för att behaga dig. Det är egentligen bara ännu ett sätt för att få dig att fastna för henne och fånga dig i sitt nät. När hon väl fått dig att fastna så kommer hon försöka sluta helt och inte vilja ha mer sex med dig. Det blir då ett av många sätt för henne att försöka kontrollera dig.

Borderline sex
Borderline sex

6. Sprickor i masken. En Borderlinepersonlighet kommer ibland att säga något konstigt om sig själv, från ingenstans. Ni kanske lagar mat och plötsligt säger hon: “Jag är galen som du vet ” eller “jag är otrogen mot dig.” Hon kommer antingen att neka att hon sa det eller låtsas som om det var ett skämt. Detta är ett sätt att försöka kontrollera dig och att försöka få dig ur balans – men också möjligen en omedveten spricka i hennes mask.

7. Silent treatment. När Borderlinekvinnor har fått dig fast med hjälp av kärleksbombning och de andra faserna så börjar dom så smått att devalvera dig. Det första steget i det är vanligtvis att ge dig den tysta behandlingen (silent treatment) över någonting. Borderline personligheter är också kända för att försvinna i dagar. Allt för att få dig ur balans och som ett steg i att kunna kontrollera dig.

8. Triangulering. Borderlinepersonligheter älskar att arbeta dig upp i ett tillstånd av obsessiv frenesi, för att göra det, idealiserar de dig, ger dig fantastiskt sex och börjar dra sig tillbaka och “triangulera“. Det här är när de introducerar andra människor i blandningen för att göra dig avundsjuk. Det kan vara en före detta man eller ex-pojkvän, en vän av samma kön eller till och med en kändis. I Borderlinekvinnans sinne vill alla andra ha henne, så det är bäst att du gör ditt allra bästa för annans kommer hon gå vidare till någon av hennes andra dyrkande fans.

9. Förkasta. Borderline kvinnans sista fas är “förkasta” eller “kassera” -fasen. När hon suger in dig med idealisering börjar hon att devalvera dig, hon kommer plötsligt att förkasta dig som om du aldrig haft ett förhållande med henne. Du är plötsligt helt värdelös mot henne Hon brukar vid detta tillfälle gå vidare till ett annat mål.

10. “Kasserad men ändå inte“. Även om en Borderlinekvinna kommer att förkasta dig, vill hon inte riktigt att du flyttar heller. Om hon känner att du är färdig med henne, kommer hon plötsligt att inte förstå något och istället börja med atta bombardera dig med anledningar att hålla ihop igen. Hon kommer att försöka att få dig tillbaka genom att säga allt du någonsin har velat höra, göra en miljon löften och plötsligt visa sig från sin absoluta bästa sida. Det är en handling så att hon kan få dig tillbaka in i sin kontroll och sitt nät av lögner och manipulation

Borderlinekvinna
Borderlinekvinna

Avsluta all kontakt!

Det enda sättet att bli av med en Borderlinekvinna är att helt sluta ha kontakt. Det är det enda som inte uppmuntrar hennes spel och ego. Hon kommer att göra det svårt för dig – några Borderlinekvinnor kommer att förfölja dig. Men om du engagerar henne på något sätt, kanske för att berätta för henne, då lämnar du dig bara öppen för mer spel och mind games. Något som hon dessutom enkelt kommer att vinna. Detta för att en Borderlinekvinna saknar förmåga att känna känslor som en vanlig frisk människa.

Om du har barn med en Borderlinekvinna

De som har barn med en Borderlinekvinna måste försöka få till ett umgänge med så lite kontakt som möjligt. Håll den kontakten som behövs och som är nädvändig för barnens skull. Håll det till ett absolut minumum så att du orkar vara den pappa och den stabilitet och trygga hamn som dina barn kommer att behöva ha med tanke på att dom har en sjuk mamma.

Summering

Naturligtvis är ingen perfekt, och vissa människor är bara omogna och går igenom perioder av att ge the silent treatment, eller “devalvera” dig med kritiska kommentarer. Andra människor kan triangulera för att skapa svartsjuka eftersom de är osäkra eller uttråkade eller inte ens inser att de gör det. Det finns också gott om elaka människor som finns där ute och som kommer att engagera sig i olika mycket “Borderline-aktigt” beteende utan att vara kliniska Borderlinemänniskor. Men om din älskare engagerar sig i mycket eller allt detta beteende, då har hon troligen diagnosen Borderline, och du borde springa så fort du kan!!!

Recent Content